" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Kolekto

KOLEKTO är namnet på den lilla verkstaden i Köpenhamn, Danmark. Här handtillverkas leksaker och konst mm för hand i FSC-Certifierat trä. Dessa produkter passar utmärkt att ge bort i present då du kan göra ett tillval av Gravering och där med få din egen valda text graverad på förvaringslådan med både namn på framsidan samt en text eller ett längre budskap på lådans baksida.

 

OBS! Vid tillval av Gravering:

På flera av KOLEKTO artiklarna kan du göra ett tillval och låta lådan som din beställda artikel kommer förvarad inuti graveras. Du kan få både framsidan och baksidan på lådan graverad. På framsidan kan du välja en gravering med upp till max 25 stycken bokstäver/tecken. Här passar exempelvis barnets namn bra att graveras in. På baksidan har du möjlighet att låta gravera upp till 200 bokstäver eller tecken vilket passar utmärkt för att gravera in en personlig text eller ett budskap som minne vid en speciell händelse.

Notera att tillval av gravering är en beställningsvara som vanligtvis har ungefär 4-5 varddagar extra i leveranstid! Är det en gåva du ska köpa och vill ha graverad - Var vänlig att placera din order i god tid! Det tillkommer 100 svenska kronor vid tillval av gravering.

Vid köp av textlampan, täckningshållaren och "send a hug" ingår gravering på artikeln, mer information finns på dessa produktsidor.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen